Regisztrálj oldalunkon! 10% kedvezményt adunk bolti árainkból, szolgáltatásainkból!

Keresés

Kosár

merida

Sí-Snowboard

Külföldi sítáborokba vállalunk: kezdő, profi, egyéni, csoportos, gyermek, felnőtt, sí és snowboard oktatást.

 Oktatóink államilag elismert OKJ-s vizsgával és nemzetközi képesítéssel rendelkeznek.

Síoktatásainkon a hóekétől a carving-ig tematikusan, vagy akár egyedi igények szerint is oktatunk. Ha kell audio oktatóeszközöket használunk a pontosabb és jobb kommunikáció érdekében az esti videoanalízishez felvételt készítünk a napi munkáról. Kérésre, a tábor végére cd-re az addigi munkát kiírjuk.

Az oktatók teljes ellátásáról, liftbérletről, utaztatásáról, biztosításáról a csoportnak, vagy egyéni oktatásnál az egyénnek kell gondoskodni.

Az oktatást és a tiszteletdíjat az oktatóval kell egyeztetni, hogy hány napot, és naponta hány oktatást kívánnak igénybe venni.

A balesetek elkerülése és megelőzése érdekében kérjük és ajánljuk az alapozó edzéseket legalább már egy hónappal az oktatás előtt elkezdeni, mert a felkészületlen test sérülése miatt nem áll módunkban felelősséget vállalni. Továbbá nagyon fontos az általános kondíció, felkészülés, mert a csoportban résztvevőknek együtt kell haladni, mert a gyengébbeknek nem tudunk ilyenkor még plusz személyre szabott oktatást is alkalmazni.

Magunkról: 6 éves korunk óta síelünk és 19 éves snowboard tapasztalunk van. Kezdetben mi is mint hobbi téli sport kedvelők voltunk, aztán tudásunkat versenyeken fejlesztettük tovább. Több évre, évtizedre visszanyúló tapasztalatot szereztünk oktatás terén is. Minden szükséges vizsgát megszereztünk, hogy a SÍ és SNOWBOARD oktatók táborába kerülhessünk, pl.: ISE (Iskolai Síoktatók Egyesülete), SMSZ (Síoktatók Magyarországi Szövetsége). Államilag elismert OKJ-s oktatói képesítést szereztünk Snowboard-, majd szakon. A nemzetközi Síoktatói végzetséget is megszereztük.

Oktatás: kezdőtől a profiig minden szintű tudású növendékkel foglalkozunk, akár gyermekekről, akár felnőttekről legyen is szó. Lehet egyéni, vagy csoportos oktatást igényelni.

Szokták úgy is mondani: a lift felvisz ,a gravitáció pedig lehoz. De nem mindegy, hogy hogyan, mert a csúszás és a síelés között nagy a különbség, nem a sebességben, ami a bátor kezdők összes tudása, hanem a minőségben, ami azok kiváltsága, akiket úgy neveznek: iskolázottan síelők.

Manapság nagyon sokba kerül a síelés ,nem szabad azzal a luxussal hazajönni, hogy nem tanultam semmit. Kidobott pénz, ha az ember az élményen kívül mást nem hoz haza és a tudást kint hagyja. Mert nem volt, aki megmutassa a jót és kijavítsa a rosszat, vagy ha volt is aki próbált segíteni az sem értett hozzá, mivel nem ez a szakmája és évente Ő is legfeljebb csak 1-2 hetet tölt havon, ami saját hibáinak a kijavítására sem elég nem még, hogy másoknak tudjon segíteni. De erről órákig lehetne írni és beszélni, lezárom azzal, hogy szakembertől gazdaságosabb tanulni, mert a fejlődés sokkal látványosabb. Nem mindegy, hogy egy hét alatt jutunk el arra a szintre amit kitűztünk, vagy több hét, vagy év alatt. Én az elsőt választottam.

Ha megvan az ön sí útjának időpontja és szeretne sí, vagy snowboard oktatást, keressen bennünket időben, mert az utolsó percekre hagyott oktató keresés megnöveli annak az esélyét, hogy nem tudunk (szabad időpontot hiányában), oktatást vállalni.